Over Shore

Shore Monitoring & Research is uw partner op het gebied van advies, innovaties, metingen, data analyse en uitdagende monitoringsprojecten in de civiele en waterbouwkundige wereld. Met een mix van gecertificeerde surveyors, kustwaterbouwkundige ingenieurs en programmeurs bedienen wij kennisinstituten, overheden, waterschappen, ingenieursbureaus en bedrijven. Veelal in de waterbouw, maar steeds vaker en niet uitsluitend ook in de infrastructuur en stedelijk gebied.

Onze kracht ligt in het vermogen om uw informatievraag om te zetten in een concreet plan van aanpak en advies met innovatieve, effectieve methodieken. Dit kunnen zowel metingen zijn, een inventarisatie en analyse van bestaande data of het aangaan van innovatietrajecten en pilotprojecten. Met onze expertise maken wij het verschil op projecten in Nederland en daarbuiten.

Flexibiliteit en innovatie staan bij ons hoog in het vaandel. Met onze modulaire meetsystemen en vooruitstrevende zoektocht naar nieuwe meettechnieken creƫren wij, samen met u, nieuwe mogelijkheden voor uw beroepspraktijk.

Als spin-off van de TU Delft zijn we altijd nauw verbonden gebleven met de TU Delft. Vooral op het gebied van kennisontwikkeling en innovaties. Met de beste stagiairs en afstudeerders verkennen we de toekomst.

Shore Monitoring & Research BV en Unmanned Aerial Vehicles (UAV)
Shore Monitoring & Research wil haar klanten van de laatste technieken bedienen, ook vanuit de lucht. De regelgeving omtrent professioneel gebruik van UAV is complex en de inzet ervan is een kunde op zich. Om zelf gefocust te kunnen zijn op het toepassen en ontwikkelen van meettechnieken t.b.v. uw vraag en tevens te blijven innoveren in een snel veranderende technologische wereld, hebben wij ervoor gekozen om samen te werken met professionele drone operators voor het vliegen met onze sensoren. Deze combinatie biedt onze klanten het beste van beide werelden: de beste sensoren (bijv. onze mobiele LiDAR) ervaren en gecertificeerde surveyors en ingenieurs ondersteund met state of the art professionaliteit op het gebied van het vliegen met UAV. Al jaren werken wij vliegend samen met Skyvision Unmanned Aviation.

Werken bij Shore

PER DIRECT: Vacature SURVEYOR INTERNATIONAAL

Wij zijn opzoek naar een surveyor die een aantal jaar ervaring heeft en nu toe is aan meer verantwoordelijkheid, meer afwisseling in werkzaamheden en naast surveyen ook andere type metingen wil uitvoeren. Zoals stromingsmetingen, debietmetingen, saliniteitsmetingen etc. Je krijgt de verantwoordelijkheid om meetcampagnes rond kustsystemen in binnen- en buitenland te leiden, waarbij je het voortouw neemt bij de uitvoering en aansturing van je collega's. Ben jij wie we zoeken en heb je aantoonbare affiniteit met metingen, surf, golven en kusten?
Lees meer »


Vacature Projectleider / Waterbouw expert
Voor diverse waterbouwprojecten is het essentieel om over kwalitatief goede gegevens te beschikken. Grote spelers in de waterbouw vertrouwen op jouw ervaring om hun vragen te vertalen naar een passende strategie, waarbij zowel eigen metingen als bestaande data de basis kunnen vormen voor advies en onderzoek.
Lees meer »


Vacature Data analist / geomatics expert
Ontwikkelingen in het vakgebied van onbemande metingen en big data gaan snel. In de functie data analist ben je verantwoordelijk voor een belangrijk deel van de innovatie op het gebied van beeld verwerking en 3D pointcloud data. Programmeren is hierbij een wezenlijk onderdeel. Bijvoorbeeld om objecten in de toekomst automatisch te kunnen classificeren of om slimme visualisatie (virtual reality) mogelijk te maken.
Lees meer »